• Home
  • Detectius Privats

Detectius Privats

detectiu

Truca’ns al 603 60 36 37

Un investigador o detectiu privat és un professional que treballa tant per a persones físiques com jurídiques donant solució a un problema específic que afecta notablement a la seva vida privada i personal, familiar o laboral, empresarial, econòmica o financera.

Un detectiu privat s’encarrega d’analitzar i d’investigar els diferents fets i conductes privades amb la finalitat d’obtenir proves rellevants i necessàries per aclarir el cas i realitzar la posterior redacció d’un informe detallat per a que el client pugui presentar-lo davant un tribunal o perquè pugui prendre les mesures pertinents.

Es important que abans de contractar els serveis d’un detectiu privat ens assegurem que posseeix la seva acreditació com a tal i que aquesta estigui en vigor. A més, tot investigador privat ha d’aportar al client les seves credencials com a professional així com els diferents punts d’actuació sobre el servei contractat.

En Detectius Melkor posem a la seva disposició un complet i professional servei de detectius privats en València, una agència que compta amb un equip altament qualificat i amb una experiència de més de 20 anys en el sector de la seguretat pública i privada.

Si vostè necessita de l’ajuda i assessorament d’un investigador privat Detectius Melkor és la companyia que necessita, preus econòmics i raonables i servei professional.